Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi

Bu kursu kimse değerlendirmedi.

Açıklama

Bu dijital içerik  Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı (HEMBA) üzerinden Genel Müdürlüğümüzce eş zamansız olarak uygulanacaktır. Uzaktan eğitim için  geliştirilen dijital içeriklerin süresi,  yüz yüze eğitimde verilen kursun içeriğinin uzaktan eğitimle verilmesini sağlayacak şekilde planlanmıştır.

Programın Amaçları?

Hijyen Eğitimi Kurs Programını bitiren bireyin;

1. Halk sağlığı açısından risk oluşturan etkenler ve enfeksiyonla ilgili temel kavramları ayırt etmesi, 

2. Gıda ve su sektöründe bulaşıcı hastalıklara yönelik koruyucu önlemlerini sıralaması,

3. Hijyenle ilgili yasal mevzuatın farkında olması  amaçlanmaktadır.

Programa Giriş Koşulları?

1. Okuryazar olmak.

2. 15 yaşını tamamlamış olmak.

3. Programın gerektirdiği işleri ve yeterlikleri yapacak bedensel ve fiziksel özelliklere sahip olmak.

4. Programın yürütüleceği medya araçlarını, programın gerektirdiği işlemleri yapacak düzeyde kullanabilecek bilgi ve beceriye sahip olmak.

Eğitim Detayları


Eğitime Katılım